Verbinding

Daarbuiten is de schakel tussen de wetenschap en praktijk als het gaat om stimuleren van gezond beweeggedrag bij kinderen. Wij spreken de taal van onderzoek en van de praktijk.

Wij richten ons op de vragen: wat is bewezen effectief en hoe brengen we dat naar de praktijk? Maar ook, wat wil de praktijk en wat weten we daarover uit de theorie?

Subsidie & onderzoek

Heeft u een fantastisch idee voor een nieuw onderzoek, maar hoe ga je daarmee aan de slag? Hoe kom je aan financiering (voor niets gaat de zon op) en aan welke regels moet worden voldaan? Daarbuiten helpt u graag op weg.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Schrijven van reviews

Mogelijk dat u meer wil weten over 1 specifiek onderwerp. Wij vatten graag beschikbare informatie voor u samen en gebruiken hierbij onze kennis vanuit de wetenschappelijke literatuur over bewegen, gezondheid en kinderen.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Onderbouwing van innovaties

Heeft u een goed idee om kinderen te stimuleren in bewegen? Wilt u weten of uw innovatie aansluit bij de recente wetenschappelijke kennis over bewegen bij kinderen die gezond en ziek zijn? Daarbuiten ondersteunt u bij de uitwerking van uw produkt.

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan